Sınava girecek öğrenciler uğurlandı

Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavına girecek olan öğrencileri Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı Nilüfer Elik Yılmaz uğurladı.

36 gündem maddesi kabul edildi

Kızıltepe Belediye Meclisinin Haziran ayı toplantıları meclis gündemine alınan tüm maddelerin kabul edilmesiyle sona erdi.

Üretilen çiçekler dikilmeye başlandı

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yetiştirilen 100 bin adet mevsimlik çiçek belediyeye ait park ve refüjlerde dikilmeye başlandı.

Refüjlerde Yabani Otlar Temizleniyor

Kızıltepe Belediyesi, yetki alanında yer alan orta refüjlerde ot biçme çalışmalarına başladı.

5 Bin Metrekare Kaldırım Döşeniyor

Kızıltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin Mardin Caddesi’nde Engelsiz Yaşam Projesi kapsamında kaldırım döşemesi başlatıldı.

Meclis Toplantıları Devam Ediyor

Kızıltepe Belediye Meclisinin Haziran ayı olağan toplantısına Kızıltepe Belediye Başkanvekili Zeyni İpek başkanlık etti.

Eşbaşkan Yılmazdan esnaflara ziyaret

Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı Nilüfer Elik Yılmaz, ilçenin Özgürlük Meydanı ve Ersoylu Caddesi güzergâhında yer alan esnafları ziyaret etti.

Tarihi geçmiş 500 kilogram şeker ele geçirildi

Kızıltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin çeşitli bölgelerinde yapılan denetimler sonucunda tarihi geçmiş 500 kilogram bayram şekeri ele geçirildi.