Mahallelerimize Park Kazandırmaya Devam Ediyoruz

Kızıltepe Belediyesi ilçede park olmayan mahallelerde park yapma çalışmalarına devam ediyor. Her mahalleye bir park kazandırmayı hedefleyen Kızıltepe Belediyesi çocukların yüzlerini güldürürken vatandaşlarında rahat nefes alabilecekleri alanları çoğaltmayı sürdürüyor.

Her mahalleye bir park kazandırmaya başlayan Kızıltepe Belediyesi Turgut Özal, Medya ve Atatürk Mahallelerine park yapmaya başladı. Turgut Özal Mahallesindeki park yakın zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulurken Atatürk Mahallesindeki parkın yapımına da başlandı. Yakın zamanda Medya Mahallesindeki parkın yapımına da başlayacak olan Kızıltepe Belediyesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Parkların içerisinde öncelikle çocukların oyun oynayabileceği ve eğlenebileceği; çocuk oyun grubu yer alırken, spor yapmak isteyen vatandaşlar için de fitness alanı yer almaktadır. Ayrıca piknik masaları ve oturma bankları da bulunmaktadır.