Okul Bahçelerine Parke Taşı

Kızıltepe Belediyesi tarafından kış mevsimi öncesi okul bahçelerine parke taşı çalışması başlatıldı. Bu kapsamda İnkılap, Süleyman Demirel ve Mehmet Emin Değer İlköğretim okullarında parke çalışmaları tamamlanarak kış ayına hazır hale getirildi.

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ; “İlçemizdeki okullarımızın çok düzenli ve kaliteli alanlara sahip olmaları için belediye olarak elimizden gelenin fazlasını yapma gayretindeyiz. Bu kapsamda bugüne kadar bir çok okulumuzda parke döşeme ve oyun alanları kazandırdık. Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkanlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamak." dedi.

Odabaş; Kızıltepe Belediyesi olarak eğitim ve öğretime olan desteklerinin her alanda devam edeceğini belirtti. Yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren okul yöneticileri ve bazı öğrenci yakınları çalışmaların gerçekleşmesini sağlayan Başkan Odabaş’a teşekkür ettiler.