'Huzur Sokağı' Vatandaşların Hizmetinde

Kızıltepe Belediyesi yaptığı her çalışmayla vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Şimdi de Cumhuriyet Meydanı’na yaptığı Huzur Sokağıyla dikkatleri üzerine çeken Kızıltepe Belediyesi çalışmalarına hızla devam ediyor.

Kızıltepe Belediyesi tarafından vatandaşların dinlenebileceği huzurlu bir alan oluşturmak amacıyla Cumhuriyet Meydanı’nda bir alan Huzur Sokağı’na dönüştürüldü. Yapımı kısa zamanda tamamlanan Huzur Sokağı vatandaşların hizmetine açıldı.

Huzur Sokağı’na çöp kutuları yerleştirilirdi. Alan vatandaşların oturması için ahşap banklar ile masa ve sandalyelerle donatıldı. Masa ve sandalyeler rengarenk boyanarak, sokak renkli şemsiyelerle bambaşka bir görünüme kavuşturuldu. Sokağa sanatsal çalışmalar yapılarak, ardından nazar boncuklu desenle boyandı.

Vatandaşların sohbet edebileceği aynı zamanda kendilerini rahat ve huzurlu hissettiği Huzur Sokağı vatandaşlardan büyük beğeni aldı.