Evde Bakım Hizmeti

Ayda yaklaşık 100 hastaya ziyarette bulunarak birinci basamak sağlık hizmeti sunuyoruz. Bu hizmetle vatandaşlarımıza sağlık hizmetini ön plana çıkararak sosyal belediyecilik alanında birinci basamakta kalmayı hedefliyoruz. Evde Bakım Hizmeti Ekibi ilçedeki yüzlerce yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşa yardım eli uzatarak dertlerine ortak oluyoruz.

Kızıltepe Belediyesi olarak faaliyetlere devam ediyoruz. Evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan hasta, engelli ve yaşlılara ulaşarak, sıcak yemek, bakım-tamirat ve kuaförlük hizmetlerinin yanı sıra market ve pazar alışverişlerine yardımcı olarak vatandaşlarımızın hizmetlerine yardımcı oluyoruz.

Kadın ve Aile Hizmetlerine bağlı Evde Bakım Hizmeti Ekibi, Sağlık çalışmaları kapsamında Tansiyon ölçme, Kan tetkiki için kan örneği alma, Pansuman, Enjeksiyon, Şeker, Hastane kontrolleri, Kişisel bakımını sağlayamayan bireylerin, kişisel bakımlarını gerçekleştirip, hastaların yaşadıkları ortamı sağlık koşullarına uygun hale getirerek, evlerinde her türlü temizlik, bakım, onarım ve tadilat işlemlerini gerçekleştiriyor.