Zergan Deresinde Kış Temizliği

Belediyemize bağlı Temizlik işleri Müdürlüğü tarafından başlattığı çalışmalarda Zergan Deresi temizleniyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü Kış mevsiminin yaklaşması ile Zergan Deresi’nde başlatılan çalışmalarda dere yatağına indirilen kepçelerle ve temizlik görevlilerince çalışmalar başlatıldı. Toplanan çöp ve çamur yığınları büyük kepçeler tarafından kamyonlara doldurularak çöp alanlarına taşınıyor. Zergan Deresinde başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacaktır. Başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını dile getiren Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ; Yaklaşan kış ayları öncesinde dere yataklarını temizleyerek su birikintisinin önüne geçip çalışmaları kısa sürede tamamlayacağız. İlçede bulunan dere yataklarını dolduran ot, çamur ve atıkları temizleyip hem görüntü kirliliğini ortadan kaldırmaya, hem de yağan yağmurlar nedeniyle derede birikinti olmasını önlemeye çalışacağız dedi.