Kızıltepe Belediyespor Sezona Hazır

Mardin Süper Amatör Ligde mücadele eden Kızıltepe Belediyespor futbol takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan futbol takımı Kızıltepe ilçe Stadyumunda, ilk antrenman çalışmalarına başladı.

Yeni sezonda ilçemizi temsil edecek olan  A takımı kırmızı beyaz forması ve alt yapı oyuncu kadrosunun turkuaz formasıyla ilçe stadyumunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçen sezonu bölge şampiyonasında ikinci olarak tamamlayan Kızıltepe Belediyespor bu sezonda hedeflerini büyütme peşinde top koşturmaya yarışında ilklere girmeye hazırlanıyor.

Kızıltepe Belediyespor olarak takımına yeni kattığı oyuncularla planladığı hedeflere ulaşmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni sezona Mardin Büyükşehir Belediyesi’nden 2 oyuncu, Fıratspor’dan 2 oyuncu, İstasyonspor’dan da 1oyuncu transfer eden teknik ekiple futbol kadrosuna eksiksiz giriyor. Transfer edilen oyuncular; defans, forvet ve orta sahada hünerlerini sergileyecek. Kızıltepe ilçe stadyumunda yeni sezon çalışmalarında haftanın 5 günü A takımı, 2 gününde de alt yapı oyuncularımız hazırlık çalışmalarına hız veriyor. Oyuncularla yakından ilgilenen deneyimli ve tecrübeli hocaların yönetiminde çalışmalar günlük ortalama 3 saat antrenman yapıyor.

Kızıltepe Belediyespor teknik ekibi olarak takımın çalışmaları ve hazırlık maçları ile yeni sezona hazır olduğunu ve yeni sezonda takım olarak, her şey güzel ilçemiz Kızıltepe için sloganıyla yeşil sahalara iniyor.