Belediyeniz Sizinle

Belediyemizin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler birimine bağlı danışma bölümü vatandaşlarımızın işlerini daha kolay hale getiriyor. Belediyede herhangi bir işlemi olan vatandaşımız belediyeye geldiğinde işlemini nerede yapacağı konusunda danışma bölümüne sorarak işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilmektedir. Bu sayede vatandaşlarımızın işleri sistematik bir hale gelmektedir.

Belediyenin giriş katında yer alan danışma bölümü vatandaşlarımız belediyeye geldiklerinde kolaylıkla görebilmektedirler. Vatandaşlarımız belediyeye giriş yaptığında kendilerini danışma bölümü karşılamaktadır. İki ayda toplam 1088 kişiye yardımcı olan belediyemizin danışma bölümüne müracaat eden vatandaşlarımız işlemlerini kolaylıkla yerine getirmiştir. Belediye olarak Belediyeniz Sizinle sloganını benimseyerek vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak, kendilerine yardımcı olmak için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

Vatandaşlarımız yapacakları işlemi nerede gerçekleştireceklerini bilmeden herkese soru sormak yerine danışma bölümüne sorarak kolaylıkla işlerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ayrıca böylelikle gereksiz kalabalığın da olmadığını vurguladılar.