Yaz Kursları ve 1. Yaz Spor Okulları Sona Erdi

Belediyemiz tarafından düzenlenen Yaz Kursları ve 1. Yaz Spor Okulları sona erdi.

Okulların kapanması ile birlikte başlatılan kurslarının tamamlanması nedeni ile Kur’an-ı Kerim ve 1. Yaz Spor Okulları branşlarında eğitim alan öğrenciler için kapanış programı düzenlendi. Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Yaz Kurslarımızın ve 1.Yaz Spor Okullarımız çerçevesinde çocuklarımızın yaz aylarını daha verimli bir şekilde geçirmeleri sağlandı. Farklı branşlarda, açmış olduğumuz kurslarımızda Basketbol 90, voleybol 120, futbol 240, badminton 80, hentbol 70, havuz 1200, Kur’an-ı Kerim 55, İngilizce 58, wushu 41, atletizm 88 çocuğumuz kurslara katılarak başarı ile tamamladılar.

Kapanış programına katılan Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ: “1.Yaz Spor Okulunu tamamlayan çocuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu yıl birçok öğrencimiz belediyemizin 1.Yaz Spor Okullarına ve farklı branşlarda, açmış olduğumuz kurslarımıza çocuklarımız katılarak başarı ile tamamladılar. Kurslara katılan tüm çocuklarımızı kutluyorum. Kendilerine yüzmeyi öğrendiniz mi diye sorduğumda sevinçle hep birlikte öğrendik dediler. Diğer branşlarda katılan çocuklarımızda milli sporcu olmayı hedeflediklerini söylediler. Çocuklarımızın bu özgüven içerisinde olmaları bizleri mutlu ediyor. Yaz boyunca çocuklarını bizlere emanet ederek, kurslarımıza gönderen ailelerimize çok teşekkür ediyorum.  Toplamda 2042 çocuğun sportif aktivitelerle buluşturmanın mutluluğunu da yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra da çocuklarımız ve gençlerimiz için siz kıymetli Kızıltepe halkı için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Programın sonunda 1.Yaz Spor Okullarına katılan çocuklarımıza top hediye edilirken Kur’an-ı Kerim kursunu bitiren çocuklarımıza da Kur’an-ı Kerim hediye edildi.