Vatandaşlarımıza Hizmete Devam Ediyoruz

Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ilçe genelinde başlatmış olduğu çamurlu ve tozlu yollara son vermek ve vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediyemiz ekiplerince yürütülen yol yapım çalışmaları kapsamında ana ve ara sokaklar ile ilçe mahallelerimizde (Köylerde) yol açma ve yol onarım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmektedir.  Fen işleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda Yeni Galericiler Sitesinin tüm yolları, Arafat köyü,  Muhammed Fatih Safitürk Parkı civarı ve Turgut Özal Mahallesinde yol açma ve onarma çalışmaları yapıldı. Aşiti Mahallesi 105 bin metrekare yolun engebeli, çukurlu yerleri düzeltildi. Ayrıca Bölge Trafik yolu yakınında vatandaşlarımız için yol açma çalışması yapıldıktan sonra mucur serimi yapıldı. Galericiler sitesi arkasında 10 metre genişliğinde 600 metre uzunluğunda engelli yolu açıldı. Ekiplerimiz yapılan çalışmalar kapsamında toplamda 127 kamyon mucur serimini gerçekleştirdi.

Ayrıca Sandıklı mahallesindeki 1200 metre uzunluğundaki yola 22 kamyon mucur serimi yapıldı. Aşiti Mahallesi ile Erikli yolu arasında 2000 metre uzunluğunda 15 metre genişliğindeki yola 20 kamyon mucur serimi yapılmıştır. Aşiti Mahallesindeki yol düzenleme çalışmasında 30 kamyon mucur kullanıldı.

Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar kapsamında yollarla birlikte mahalleler de güzelleşmektedir. Yapılan çalışmalar vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için yapılmaktadır. Belediye olarak her türlü çalışmada vatandaşlarımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.