Merhum Belediye Başkanımız İbrahim ÖZMEN Ruhuna Mevlid-i Şerif Okutuldu

Kaymakam/Belediye Başkan V.Fatih CIDIROĞLU tarafından Merhum Belediye Başkanımız İbrahim ÖZMEN ruhuna 29 Aralık tarihinde yatsı namazından önce Merkez Yeni Camii’nde saat 18.10’da Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlid-i Şerif programına Kaymakam/Belediye Başkan V.Fatih CIDIROĞLU, ilçemizde görevli kurum amirleri, Merhum Belediye Başkanımız İbrahim ÖZMEN’in ailesi ve çok sayıda vatandaşımız katılım sağladı. Mevlid-i Şerif sonrası katılım sağlayan vatandaşlarımıza lokma ve gülsuyu ikram edildi.

Merhum Kızıltepe Belediye Başkanı Kimdir?

Merhum Belediye Başkanı İbrahim ÖZMEN, 1945 yılında Kızıltepe’nin Kocalar Mahallesi’nde doğdu. İlkokulu ve Ortaokulu Kızıltepe ilçesinde okudu, ortaöğrenimini de Mardin ilinde tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi Eczacılık bölümünü kazandı. Burada Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Kızıltepe’ye gelerek burada ilk eczane dükkânını açtı. 1984 yılında Kızıltepe Belediye Başkanı olarak göreve başladı. Görevi esnasında halka yaptığı hizmetlerle vatandaşların sevgisini kazanan Belediye Başkanı adeta halktan biri gibiydi. Vatandaşların derdini kendine dert edinir çözüme kavuşturmak için çalışırdı. Dürüstlüğü, merhameti, yardımseverliği ile gönüllere taht kurmuş bir başkandı. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.