Kaymakam/Belediye Başkan V.Fatih CIDIROĞLU İlköğretim Haftası Kutlama Programına Katılım Sağladı

Kaymakam/Belediye Başkan V.Fatih Cıdıroğlu, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının ilk günü ve “İlköğretim Haftası” olması sebebiyle İpekyolu İlkokulu’nda düzenlenen kutlama programına katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ nın okunmasıyla başlayan program, İpekyolu İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu şiirlerini okuması ve oyun gösterileri ile devam etti. Ardından Kaymakam/Belediye Başkan V. Fatih CIDIROĞLU sınıfları tek tek gezerek  “evlatlarımız, ilk ders zilinin çalması ile birlikte yeniden okuluyla arkadaşlarıyla öğretmenleriyle buluşuyor. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve eğitim camiasının tüm paydaşları, yeni eğitim-öğretim dönemine başlamanın heyecanını ve sevincini yaşıyor. Ben de sizlerin bu heyecanını tüm kalbimle paylaşıyor; bu sevincin bütün eğitim-öğretim yılı boyunca sürmesini diliyorum” diyerek gezdiği sınıflarda öğrencilere kalem hediye etti.

Programın sonunda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Kaymakam Belediye Başkan V.Fatih CIDIROĞLU, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, gençlerimize ve onları emanet ettiğimiz öğretmenlerimize 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.