Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Fatih CIDIROĞLU’ndan 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Öğretmenlerimiz ve Saygıdeğer Velilerimiz;
 3 aylık bir tatilin ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasının mutluluğu içerisindeyiz.
  Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim öğretim sürecinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak velilerimizin, yöneticilerimizin, milli eğitim camiamızın ve bizlerin görevidir. Bu bilinçle çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi ortamlarda ve şartlarda eğitim almalarını sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi yatırımı yapan milli eğitim camiamız için imkanlarımızı sonuna kadar kullanacağız.
Ümit ediyorum ki bu yıl çok daha verimli olacaktır.
    Bu duygularla 2022-2023 eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diler; sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirilmesini temenni ederim.