Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam’dan Yeni Yıl Mesajı

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

2020 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor, 2021 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz. 2021 yılının ülkemiz ve tüm dünya için sağlıklı, huzurlu ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

2020 yılı ülkemiz ve dünya için oldukça zor bir yıl oldu.  Özellikle sağlık açısından zor bir yıl geçirdik. Covid-19 salgını nedeniyle evlerimize kapandık sevdiklerimizden uzun bir süre ayrı kaldık. Ayrı kaldığımız günlerin acısını 2021 yılında fazlasıyla çıkaracağımıza inanıyorum. Covid-19 salgınının son bulduğu sağlıklı, huzurlu, birlik ve beraberliğimizin daim olduğu bir yıl diliyorum.

2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da ilçemizdeki çalışmalarımıza büyük bir özveriyle devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza en iyi ve etkin hizmetleri sunmak bizim yegane görevimizdir.