Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam Yol Çalışmalarını Yakından Takip Ediyor

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam ilçede başlayan yol çalışmalarını yakından takip ediyor.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam Tepebaşı ve Cumhuriyet Mahallelerinde yapılan yol çalışmalarını her gün inceleyerek titizlikle takip etmeye devam ediyor. Tepebaşı Mahallesi’nde devam eden parke ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra yapılacak olan asfaltlama çalışmalarının ön hazırlığını da yerinde inceledi.

Ardından Cumhuriyet Mahallesine geçen Çam, orada da devam eden sıfırdan parke çalışmalarını incelemeye devam etti. Cumhuriyet Mahallesinde 914. ve 917. sokakta devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 938. sokakta ise beton yol için çalışmaları sürmekte. Mardin bölgesinde bir ilk olan kuru beton kullanılarak yapılacak beton yol çalışması için de hazırlıklar devam ediyor. Mevcut yolun döşemesi kaldırılarak beton yol hazırlığı yapılmakta.

Yapılan çalışmalar ile vatandaşlarımız kışın çamurdan yazın tozdan kurtulacaklar diyen Çam: “Çalışmalarımıza hız verdik, şuanda üç mahallemizde de çalışmalarımız var. Tepebaşı Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesinden sonra, Ersoylu Mahallemizde de 103. ve 104. sokaklarımızda çalışmalarımıza başladık.  Ersoylu Mahallesinde şuanda bakım onarım çalışmamızı yapıyoruz.” dedi.