Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam Emir İçin Kan Bağışında Bulundu

Kaymakam/Belediye Başkan V.Hüseyin Çam, ağır kombine immün yetmezliği teşhisi konulan yüzde 95 işitme engelli 2 yaşındaki Emir Aydın için #Emiresesol kampanyasına katılarak kan bağışında bulundu.

İlçemizin Tepebaşı Mahallesi'nde yaşayan Kamuran ve Sevim Aydın çiftinin 2 yaşındaki çocukları Emir’e ağır kombine immün yetmezliği  ve İnflamatuvar bağırsak hastalığı ile yüzde 95 işitme engeli teşhisi konuldu. Ağızdan da beslenemeyen Emir’in iyileşmesi için kök hücre nakli gerekiyor. Emir için #Emiresesol kampanyası başlatıldı. Kampanyaya herkesten destek geldi.

Tüm Kızıltepe’nin seferber olduğu minik Emir için Kaymakam/Belediye Başkan V.Hüseyin Çam’dan da destek geldi. Çam, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Kızılay’ın mobil merkezine giderek Emir için kan bağışında bulundu. Kaymakam Çam ile birlikte kurum müdürleri de destek sağladı. Emir ve Emir gibi size ihtiyacı olan hastalar için Kızıltepe’de kan bağışı kampanyası 14, Artuklu’da 17-18-19 ve Midyat ilçesinde de 20-21 Ağustos tarihlerinde devam edecek.