Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’dan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Sayın Hüseyin Çam, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türk Milletinin Kurtuluş Mücadelesinin başladığı gün olan 19 Mayıs, zafere giden yolda ülkemiz ve milletimiz adına atılan en önemli adımdır.Milli Mücadele’nin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Gençliğine armağan edilmiştir. Bu günde, milli ve manevi değerlerine bağlı, saygı ve hoşgörü içinde olan gençlerle Türkiye’nin geleceği teminat altındadır.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl coronavirüs nedeniyle evlerimizde kutlayacağız. Coronavirüs ile mücadelede çağrılara uyarak evde kalan vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızın bağımsızlığı, birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, milletimizin ve bugünü anlamlı kılan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı içtenlikle tekrar kutluyorum.