23 Nisan Balkonlarda Coşkuyla Kutlandı

Kızıltepe Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nda çocukları unutmadı. Coronavirüs tedbirleri kapsamında okulların tatil edilmesi ve çocukların sokağa çıkma yasağı nedeniyle bu yıl topluca kutlama yapılamaması üzerine, Kaymakam/Belediye Başkan V. Sn. Hüseyin Çam talimatları doğrultusunda çocuklar için kortej düzenlendi.

Düzenlenen kortejde Nasreddin Hoca, Keloğlan, Minyon, Kurbağa, Şirinler, Tom ve Jerry, Mickey Mouse ve Palyoço gibi sevilen çizgi film kahramanları; bayrak ve balonlarla süslenen üstü açık araçların içinden balkonlardaki çocuklara ve vatandaşlara el sallayarak bayramlarını kutladılar.

Çocukların bayramı, sevilen çocuk şarkıları ilçe merkezindeki 18 mahalle de kortej eşliğinde gezilerek yapılan anonslarla bayramları kutlandı. Kaymakam/Belediye Başkan V. Sn. Hüseyin Çam’ın mesajı da çocuklara iletildi. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutlayan Çam: “Çocuklar sağlığınız için evde kalmaya devam edin.” dedi.

Haber linki  https://youtu.be/SbMR2ujp7xU