Kızıltepe 23 Nisan İlköğretim Okulu’ndan Elazığ’a Yardım

Kızıltepe 23 Nisan İlköğretim Okulu öğretmen, öğrenci ve veliler Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası Elazığ’ın Sivrice ilçesine bağlı bütün ilkokul öğrencilerine yönelik yardım kampanyası başlatarak, yardımları yerine ulaştırdı.

Türkiye’nin birçok yerinden yardım kuruluşları bölgeye yardım elini uzatırken, deprem bölgesine anlamlı bir yardım da Kızıltepe 23 Nisan İlköğretim Okulu’ndan geldi. Öğretmen, öğrenci ve veliler ‘Bir Çanta da Benden’ sloganıyla yardım kampanyası düzenleyerek, orada mağdur olan ilkokul öğrencileri için harekete geçti.

Sivrice ilçesine bağlı bütün ilkokul öğrencilerine yönelik yapılan yardım kampanyasında 20 sınıfın her birine 50 olmak üzere ilkokul sınıf seviyelerine uygun toplam 1000 kitap ve kırtasiye malzemeleri 350 öğrenci için toplatıldı.  Toplanan yardımları, öğretmenler bizzat Elazığ’a giderek teslim eti.

Yardımları ulaştırmadan önce Kaymakam/Belediye Başkan’ı V. Sn. Hüseyin Çam’ı ziyaret eden öğretmenler kampanya hakkında bilgi verdi. Kampanya hakkında bilgi alan Çam, öğretmenleri tebrik ederek kampanyaya destek oldu. Örnek bir davranışa imza atan öğretmen, öğrenci ve veliler yaptıkları yardımdan oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler.