Giyim Bankası İhtiyaç Sahiplerini Bekliyor

Kaymakam/Belediye Başkan’ı V. Hüseyin Çam, zor durumdaki vatandaşların giyim ihtiyacını karşılamak adına belediye bahçesinde kurulan giyim bankasının açılışını gerçekleştirdi. Her yaş grubuna hitap eden giyim bankasında elbiseden gömleğe, pantolondan ayakkabıya kadar tüm ihtiyaçlar yer almakta. İhtiyaç sahipleri için yer alan ürünler belediye tarafından temin edilerek, belediye personelleri tarafından kendilerine ulaştırılmaktadır.
Sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirten Çam: “Açmış olduğumuz giyim bankamız ihtiyaç sahiplerini beklemekte. Hem belediye kanalıyla hem de hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle giyim bankamızda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabileceği ürünler yer almaktadır. İçerisinde bay, bayan ve özellikle çocuklara yönelik kıyafet, ayakkabı ve birbirinden farklı yeni ürünler yer almakta.” dedi.