Uyuşturucu İle Mücadele Kapsamında İlk Adımlar Atıldı

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında 922 ilçede eş zamanlı olarak içişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu başkanlığında düzenlenen "Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı"na Kızıltepe Kaymakamlığında katılan İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu’nun talimatıyla, ilçemizde gençlerin geleceğini tehdit eden uyuşturucuyu tamamen ortadan kaldırmak adına çalışmalar başladı.

Bu kapsamda; uyuşturucu müptelalarının kötü amaçla kullanabileceği metruk bina ve dükkanlar yıkılmaya başlandı. Evlerin yıkımından sonra Narkotik Şube Müdürlüğü görevlileri ve Narkotik Köpeği NİLLY ile birlikte alışveriş merkezinde “Uyuşturucuya Karşı Dur! Ruhuyla Bulaşma ve Bulaştırma Hayatını Karartma” sloganıyla bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Kaymakam/Belediye Başkan V. Sn. Hüseyin Çam ve İlçe Emniyet Müdürü Sn. Emin Yıldırım da katıldı.