Güven ve Huzur Toplantısı Yapıldı

Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım’ın düzenlediği "Güven ve Huzur" toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Çetinkaya katılımcılara; uyuşturucu satıcılarıyla mücadele, kaçakçılık faaliyetleri, okul güvenlikleri konularında talep, öneri ve görüşlerini ele aldı. Çetinkaya: “Öğrencilerimize, gençlerimize yönelik uyuşturucu satıcıları ile mücadelemiz devam etmektedir. Vatandaşlarımız da bu kapsamda bizimle işbirliği içinde. Mardin merkez ve ilçe okullarında uyuşturucu satıcıları, suç ve suçlularla mücadele için görevlendirilmiş polis arkadaşlarımız var. Gereken önlemleri almaktadırlar. İl ve ilçelerimizin huzur ve güvenliği için çalışmalarımız sürmekte." dedi.

Ardından Yıldırım, ilçede yaptıkları faaliyet ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Sonrasında Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı konuklardan gelen soruları yanıtladı.