Kızıltepeli Çocuklar Ara Tatilini Dolu Dolu Yaşadı

Kızıltepeli çocuklar, Kızıltepe Belediyesi ve Mardin Büyükşehir Belediyesinin sunduğu imkanlarla ara tatilini dolu dolu geçirdi.

Kızıltepe Belediyesi Gençlik ve Kültür ve Merkezi ile Mardin Büyükşehir Belediyesi 2019-2020 yılı ara tatiline giren öğrenciler için birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinlikler düzenledi. Kızıltepe Belediyesi Gençlik ve Kültür ve Merkezi öğrenciler için resim, bilgisayar kursu ve eğitici seminerler verirken aynı zamanda öğrencileri sporla da buluşturdu.  Masa tenisi, futbol, basketbol ve voleybol ile çocuklar doyasıya eğlendi.

Mardin Büyükşehir Belediyesinin çocuklar için hizmete koyduğu buz pisti de oldukça ilgi gördü. Çocuklar buz pistiyle tanışmanın keyfini çıkardı. Yorucu geçen bir dönemden sonra çocuklar kendileri için düzenlenen etkinlikler ile hem eğlendi hem öğrendi hem de dinlendi. 2019-2020 yılı ara tatilini verimli ve zinde geçiren çocuklar 2. döneme hazır olduklarını belirttiler.