Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam Fidanlığı Ziyaret Etti
    Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam Fidanlığı  Ziyaret Etti

Kaymakam/Belediye Başkan V. Sn. Hüseyin Çam 33 dönüm alan üzerine kurulu olan  belediyenin fidanlığını ziyaret etti. Fidanlığı gezen Çam, orada yetiştirilen çiçek ve ağaç türleri hakkında detaylı bilgiler aldı.

Yaz mevsimi için de yapılan hazırlıkları yakından takip eden Çam, 42 bin mevsimlik çiçek tohumunun toprakla buluştuğunu ve 59 bin tohumun daha toprakla buluşacağını belirtti. Ekilen çiçek tohumları arasında petunya, ateş çiçeği, yer ninesi, aslan ağzı, horaz ibiği ve rozetinde bulunduğunu söyleyen Çam, ekimi yapılan ve yapılacak olan tüm çiçek tohumlarının, ilçemizin iklimine uyum sağlayacak tür ve çeşitten seçtiklerine dikkat çekti.

Tohumların filizlenmesiyle birlikte belediye ekipleri tarafından Nisan ve Mayıs ayında çiçeklerin dikimi gerçekleştirilecek. Yapılacak olan çiçek dikimleriyle park, bahçe, refüj ve kavşaklar rengarenk süslenerek ilçemize estetik bir görünüm katacak.