İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kızıltepe Kaymakamlığını Ziyaret Etti

Kaymakam/Belediye Başkan V. Sn. Hüseyin Çam, Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’nın katılımıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Kaymakamlıkta ağırladı.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında 922 ilçede eş zamanlı olarak Kaymakamlar Başkanlığında düzenlenen "Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı"na Kızıltepe Kaymakamlığında katılan Soylu, daha sonra kaymakamlık birimlerini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakamlıktaki vatandaşlarla sohbet eden Soylu, onlarla yakından ilgilendi.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmaları değerlendiren Soylu: “Çocuklarımızı, kuzularımızı Dicle'nin, Fırat'ın, Kızılırmak’ın kuzularını uyuşturucu çakalına kaptırmayalım. PKK'nın büyük bir uyuşturucu örgütü olduğunu unutmamak lazım. Ne terör ne uyuşturucu bu ülkenin hiçbir evladının kaderi olamaz." dedi.

Bazı güvenlik meseleleriyle bugün tabiri caizse büyük bir bilek güreşi halinde olduklarını, yıkılmadıklarını, ayakta olduklarını ve mücadele ettiklerini belirten Soylu: “Hatta galip geliyoruz ama mücadelemiz bitmiş veya tamamlanmış değil. Söz gelimi içeride PKK terörüyle 40 yıldır uğraşıyoruz ve bugün bu mücadelede en başarılı ve güçlü olduğumuz konumdayız, inşaallah işin sonuna yakınız. Hem devlet gücümüzün, üretimimizin artmasıyla mücadele kapasitemizi arttırıyoruz hem de daha stratejik, terörün yanında terörizmi de kapsayan daha modern bir bakış açısıyla mücadele veriyoruz." diyerek konuşmasını tamamladı.