Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam'dan Yeni Yıl Mesajı

Kıymetli Kızıltepeliler;

“Halkımızın yaşam standardını, hak ettiği düzeye yükseltmek için sürdüreceğimiz hizmet yarışında yeni bir yıla sayılı saatler kaldı. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır”.

Bu duygu ve düşüncelerle; Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyor, acıların yaşanmayacağı bir yıl olması temennisiyle 2020 yılının Ülkemizin birlik ve beraberliği, tüm insanlığın barış ve huzuru için yeni fırsatlara kapı açmasını diliyorum.

Yeni yılda  halkımıza en iyi ve etkin hizmetleri gerçekleştirmeyi kendimize ilke edindik. Sevginin, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu ilçemizde insanlarımıza yakışan hizmetleri sunmak bizim yegane görevimizdir.