Hanımefendi Dilek Çam Engelli Vatandaşlarımız İle Buluştu

Hanımefendi Dilek Çam 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli vatandaşlarımız ve aileleriyle kahvaltı programında buluştu.

Kızıltepe Belediyesi tarafından ilçemizdeki engelli vatandaşlarımız için düzenlenen kahvaltı programına Hanımefendi Dilek Çam da katıldı. Kahvaltıda onlarla birebir sohbet edip muhabbet eden Çam, herkesin yüreğine dokundu.

Günün anlam ve önemine değinen Çam: “Bugün sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Sizler hakkında çok güzel bilgiler aldım. Basketbol takımınız ile güzel işlere imza attığınızı duydum ve bu beni çok mutlu etti. İnşaallah bizlerde bu başarılarınıza şahitlik ederiz. Her daim sizlerle birlikte olmak, bizlere mutluluk ve gurur verecektir.  Bir derdiniz, bir sıkıntınız olursa elimizden geldiğince sizlere yardım etmek için buradayız.” dedi.

Hayatın bizlere neler getireceğini bilemeyiz diyen Çam: “Yarına kimsenin garantisi yok. Rabbim işlerinizi kolaylaştırsın. İnşaallah güzel şeylere hep beraber şahitlik ederiz. Sizleri çok seviyoruz programa katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim.” diyerek sözlerini tamamladı.

Programda engelli vatandaşlarımızdan Mizgin kendi hayat hikayesini yazdığı metni okuyarak, herkese duygulu anlar yaşattı. Yapılan kahvaltı programından memnun bir şekilde ayrılan vatandaşlarımız hanımefendiye teşekkürlerini ilettiler.

Kahvaltının ardından Çam, vatandaşlarımız için hazırlanan isme özel hediyeleri kendilerine takdim etti. Sonrasında kahvaltı programına katılamayan yeni evli engelli çiftimizi evlerinde ziyaret ederek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programını tamamlamış oldu.