Belediye Meclisinde bütçe görüşmeleri başladı

Kızıltepe Belediye Meclisi’nin devam eden Ekim ayı toplantılarında Kızıltepe Belediyesi 2020 yılı bütçe tasarısının görüşülmesine başlandı.

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda, 20120 yılı bütçe taslağıyla ilgili gündem maddesi görüşüldü. Görüşülmelere geçilmeden önce 2020 yılı İnsan Kaynakları ve Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğü’nün harcama kalemleri birim müdürleri tarafından açıklandı. Buna göre, İnsan Kaynakları ve Müdürlüğü bütçesi için 27 milyon 710 bin TL, Özel Kalem Müdürlüğü bütçesi için 5 milyon 209 bin TL ve Yazı İşleri Müdürlüğü bütçesi için 1 milyon 665 bin TL bütçe olarak belirlendi.

Eş Başkan Yılmaz, her müdürlük için açıklanan bütçeyi meclisin onaylamasına sundu. Tüm maddeler oy çokluğuyla kabul edildi. Meclis toplantısı bir sonraki birleşimde devam edecek.