Ekim ayı meclis toplantıları devam ediyor

Kızıltepe Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı 4. birleşimiyle devam etti.

Kızıltepe Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısının dördüncü birleşimi Belediye Meclis Salonu’nda devam etti. Birleşime Kızıltepe Belediye Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz başkanlık etti. Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen meclis toplantısında, gündem maddeleri görüşüldü. Mecliste, Mehmet Sincar Parkına isim verilmesi, çocuk anıtının yapılması ve Turgut Özal Mahallesinde bulunan Hanımeli Sağlık Merkezinin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne devredilmesi ele alındı. Tüm gündem maddeleri oy çokluğuyla kabul edildi. Meclis toplantısı bir sonraki birleşimde devam edilmek üzere sona erdi.