Şehir Kütüphanesi Çalışmaları Sürüyor

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, yakında açılacak olan Şehir Kütüphanesinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Dilber Sulhan, Tepebaşı Mahallesi’nde Şehir Kütüphanesi olarak kullanılacak binada yapılan çalışmaları inceledi. Belediye yetkililerinden Şehir Kütüphanesinin çalışmaları hakkında bilgi alan Yılmaz, çalışmalarının bir an önce tamamlanması talimatını verdi. Yılmaz, belediyelerine bağlı ilçenin en büyük Şehir Kütüphanesini hayata geçireceklerini belirterek, kısa süre önce başlattıkları kitap bağış kampanyasına destek beklediklerini söyledi. Yılmaz, kütüphanenin ön hazırlık çalışmalarının bitiminden sonra Şehir Kütüphanesinin açılışını yapacaklarını bildirdi.