Görüşme talep eden kadınlara mahallede ziyaret

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, yapılması gereken çalışmaları tespit etmek ve mahalle sakinlerinin isteklerini dinlemek amacıyla mahalle gezilerine başladı. Yılmaz, kendisinden görüşme talep eden kadınları mahallelerinde ziyaret etti.

Yerel seçimlerin ardından toplumun her kesimi ile bir araya gelen Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, belediye çalışmalarını yerinde incelemek ve vatandaşlarla daha fazla bir arada olabilmek için mahalle mesailerini sürdürüyor. Mahallelerdeki eksikleri tespit etmek, sorunlara en kısa sürede çözüm üretmek ve vatandaşlarla daha fazla bir arada olabilmek için sokak sokak ziyaretlerini sürdüren Eş Başkan Yılmaz, hem çalışmaları denetliyor hem vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. Eş Başkan Yılmaz’ı gören vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getiriyor.

Kızıltepe ilçesinin Fırat Mahallesine bağlı Girne Sokakta yaşayan kadınlar, Eş Başkan Yılmaz ile görüşme talebinde bulundu. Eş Başkan Yılmaz, kadınları yaşadıkları sokakta ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin taleplerini ilk ağızdan tespit ederek gerekli girişimleri başlatıyor. Eş Başkan Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Dilber Sulhan, Fırat Mahallesine bağlı Girne Sokakta yaşayan kadınlarla bir araya geldi.  Kadınların talep ve önerilerini dinleyen Yılmaz, daha sonra gerekli incelemelerin ardından tüm istekleri yerine getireceklerini söyledi.