Kızıltepe Belediyespor Voleybol Takımında Hedef 1. Lig

Kızıltepe Belediyespor Voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarını şampiyonluk parolasıyla sürdürüyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Liginde mücadele eden Kızıltepe Belediyespor Voleybol takımı 2019-2020 voleybol sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sezon 2. Ligde mücadele eden Kızıltepe takımının hazırlıkları şampiyonluk hedefi aralıksız devam ediyor. Önümüzdeki sezon 1. Ligde mücadele etmek için Kızıltepe Belediyespor Voleybol takımı sporcuları antrenman ve hazırlıklarını bu yönde sürdürüyor.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalması yönünde spora önem verdiklerini söyleyen Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, değişik branşlarda gençlerin belediye bünyesinde spor yapma imkanı bulduğunu belirterek, sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Voleybol takımlarının başarılı olması için gereken desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.