2020-2024 Stratejik Plan anketimize katılmak için tıklayınız.

Bayram Mesajı Yayınlandı

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları Zeyni İpek ve Nilüfer Elik Yılmaz, Kızıltepe halkı ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları Nilüfer Elik Yılmaz ve Zeyni İpek, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Mesajda, bayramın barışa her zaman olduğundan daha fazla ihtiyaç duyulan günler olduğuna vurgu yapılarak, “Düşmanlıkların yerine dayanışma ve kucaklaşmanın olduğu, çocukların ölmediği, kadınların şiddetin hiçbir türüne maruz kalmadığı, halklar arasına nefret tohumlarının ekilmediği bir bayram diliyoruz. Bayramın özü olan dayanışma ruhunun hayatın her alanında hakim kılınması arzumuzdur. Kurban Bayramı vesilesiyle, coğrafyamızda ve dünyanın dört bir yanında barış için edilen duaların kabul olmasını diliyor ve başta Kızıltepe halkı olmak üzere İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyoruz.”