Ağustos Ayı Meclis Toplantıları Sürüyor

Kızıltepe Belediye Meclisinin Ağustos ayı olağan toplantıları devam ediyor.

Kızıltepe Belediye Meclisinin 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince Ağustos ayı olağan toplantısının ikinci birleşimi Meclis Toplantı Salonu’nda devam etti. Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz’ın başkanlık ettiği toplantıda, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Figen Altındağ, Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Zeyni İpek ve belediye meclis üyeleri hazır bulundu. Meclis yoklaması yapıldıktan sonra meclis gündemi ele alındı.

Meclis toplantısında, Yenikent Mahallesinin 2 kısma ayrılması talebi oy birliğiyle reddedildi. Bir diğer gündem maddesi olan Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Kızıltepe Belediyesi arasında yapılacak olan tüm protokollerin imzalama hususunda belediye başkanına yetki verilmesi oy birliğiyle mecliste kabul edildi.

Ağustos ayı meclis toplantısı bir sonraki birleşimde devam edilmek üzere sona erdi.