Voleybol Seçmeleri Başladı

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig'de mücadele edecek olan Kızıltepe Belediyespor Kulübü, yeni sezon için oyuncu seçme başvurularına başladı.

Kızıltepe Belediye Spor Kulübü, Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig'de mücadele edecek olan Voleybol takımı için seçmelere başladı. Kızıltepe Belediyespor Kulübü’nün “Geleceğe bir smaçta sen vur” projesi kapsamında başladığı seçmeler 2005 ile 2010 yılları arasında doğan oyuncuları kapsıyor. Sezon boyunca devam edecek seçmelerden geçenler voleybol takımıyla birlikte idmanlara çıkacak. Kızıltepe Belediyespor Kulübünden yapılan açıklamada, voleybol takımı için yapılacak olan seçmelerin “Geleceğe bir smaçta sen vur” şiarıyla başladığına vurgu yapılarak, seçmelerin Kızıltepe Belediyespor Kulübü’ne yapılacağı kaydedildi. Açıklamada, temel amaçlarının topluma ahlaklı ve sağlıklı bireylerin yetiştirilmesi olduğuna işaret edilerek, “2005 ile 2010 yılları arasında doğan oyuncuları kapsayan voleybol için seçmelerimiz olacak. Seçmelerde yeni yetenekler aranarak takıma kazandırılacak. Eğitmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirilecek seçmelere tüm voleybola gönül vermiş gençlerimizin katılım göstermelerini bekliyoruz. Başarılı bir takım oluşturduktan sonra başarılarımızı arttırmayı amaçlıyoruz” denildi.