İsmi Değiştirilen Parklara Eski İsimleri Verildi

Kızıltepe Belediye Meclisinin Temmuz ayı olağan toplantıları kapsamında, isimleri değiştirilen parklara eski isimlerinin verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Kızıltepe Belediye Meclisinin 2019 Temmuz ayının olağan toplantısının ikinci birleşimi Belediye Meclis Toplantı Salonunda devam etti. Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı Nilüfer Elik Yılmaz katılmadığı toplantıya Meclis Başkanvekili Yusuf Solcan başkanlık etti. Toplantıda ele alınan gündem maddelerinden, parklara isim verilmesi başlıklı konulu madde oy çokluğuyla kabul edildi. Buna göre, isimleri değiştirilen Mehmet Sincar, Ubeydullah Eren, Şeyhdavut Yalçınkaya ve Leyla Qasim isimli parklara tekrar isimleri verildi.

Meclis toplantısında ele alınan bir diğer gündem maddesi ise, daha önce komisyona sevk edilen “Engelsiz Yaşam Parkı Projesi” oldu. Meclise sunulan proje, oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantı, komisyon üyelerine yeni atamaların görüşülmesiyle devam etti. Bir sonraki birleşimde yeni gündem maddelerinin görüşülmesi talebiyle meclis toplantısı sona erdi.