Eski Hastane Caddesi’nde Yol Çalışmaları Başladı

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, Eski Hastane Caddesi’nde bugün başlanan yol çalışmalarını denetledi.

Kızıltepe şehir merkezinin inşası için başlatılan alt yapı çalışmaları devam ediyor. Belediyenin iş makineler bugün ilçenin en önemli merkezlerinden biri olan Eski Hastane Caddesi’ndeki yol yapım çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri, daha önce parke taşlarıyla döşenen caddede asfalt çalışmasına giderek, şehrin yeni görünüme kavuşmasını sağlayacak. Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, Eski Hastane Caddesi’nde bugün başlanan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Eş Başkan Yılmaz, yetkililerden yol çalışmaları hakkında bilgi aldı. Uzun süre çalışmaları izleyen Eş Başkan Yılmaz, daha sonra buradan ayrıldı.

Mardin Caddesi ve Eski Hastane Caddesi’nde yapılacak olan alt yapı çalışmalarından sonra her iki caddenin asfaltlanacağı belirtildi.