Kızıltepe Belediyespor Kulübü Yönetimi Belirlendi

Kızıltepe Belediyesi Meclisinden oluşan Kızıltepe Belediyespor Kulübünün yeni yönetimi belinlendi.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra yeni yönetime seçilen Kızıltepe Belediye Meclisi, Kızıltepe Belediyespor Kulübünün yeni yönetimi için bir araya geldi. Önceki yönetimden kalan Belediyespor Kulübü feshedildikten sonra, kulüp için yeni yönetim oluşturuldu. Kızıltepe Belediyespor Kulübünün yeni yönetimi Belediye Meclis Üyelerinden seçildi. Buna göre; Kızıltepe Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Aslan olurken, kulübün yeni görev dağılımı ise şu şekilde oluştu:

“Başkan Metin Aslan, Başkan Yardımcısı Halil Yağan, Sayman Hasip Özdemir, Sekreter Rojbin Bilge, Üye Fatih Öztürk, Asil Denetmenler Felemez Öner, Kerim Ari ve Yusuf Demir, Asil Liste Yedekleri Ronahi Çocu, Kanco Irmak, Kemal Erbey, Hamit Uçuk ve Selahattin Karaaslan.”