Duyuru

2017-1 KPSS ile yerleşenlerin tamamlaması gereken evraklar

2018 Aralık Ayı Olağan Toplantısı Meclis Gündemi

2018 Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Meclis Gündemi

5393 Sayılı Belediye yasasının 20. maddesi ve 674 sayılı KHK’ nın 38. Maddesi uyarınca Kızıltepe Belediye Meclisi’nin 2018 Temmuz Ayı Olağan toplantısının ilk birleşimi

300.000 Litre Motorin Mal Alımı İhalesi

KIZILTEPE BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ

AFAD DUYURUSU - Afetlere Hazırlık Yılı Çalışmaları

Türkiye’de afetlere hazırlık kültürünün yerleşmesi için AFAD tarafından geliştirilen Afetlere Hazırlık Yılı başlıyor.

Ağustos Ayı Meclis Gündemi

5393 sayılı Belediye Kanununun 20.Maddesi gereğince Kızıltepe Belediye Meclisinin Ağustos Ayı Olağan Toplantısının ilk birleşimi 01.08.2019 Perşembe günü Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Meclis Gündemi aşağıda belirtilmiştir.

Borç Yapılandırma

Ekim Ayı Meclis Gündemi

5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince Kızıltepe Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısının ilk birleşimi 01.10.2019 Salı günü Belediye Meclis Salonu'nda yapılacaktır. Meclis Gündemi aşağıda belirtilmiştir.

Eylül Ayı Meclis Gündemi

5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince Kızıltepe Belediye Meclisi'nin Eylül Ayı Olağan Toplantısının ilk birleşimi 02.09.2019 Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu'nda yapılacaktır.

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ASFALT YAPIM İŞİ İHALE İLANI

KIZILTEPE MERKEZ CADDE VE SOKAKLARINDA SICAK ASFALT KAPLAMA YAPILMASI YAPIM İŞİ KIZILTEPE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KİLİTLİ PARKE TAŞI OLUK, BORDÜR YAPIM İŞİ İHALE İLANI

MERKEZ MAHALLELERDE KİLİTLİ PARKE TAŞI, OLUK, BORDÜR YAPIM İŞİ KIZILTEPE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Instagram Yarışması

Muğla Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Instagram Yarışması

IPARD II - ÜÇÜNCÜ BAŞVURU ÇAĞRI İLANI

arım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 21 Aralık 2017 tarihinde IPARD II Programı Üçüncü Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.